Sunday, October 01, 2006

Wondreful Rainbow



Όταν οι αναλογίες είναι το λιγότερο ελαττωματικές, η μόνη βιώσιμη λύση είναι εν τέλει η έκδοση
διαβατηρίου. Αν ξεμπερδέψουμε επιτέλους μ' αυτήν τη γελοία παρανόηση που υποστηρίζει το αντίθετο, όπως και με την έννοια του έθνους, θα καταφέρουμε άραγε να έρθουν και στην ελλάδα αυτά τα εξαίσια προϊόντα, που εύκολα ξεγελάνε κάποιον περνώντας για μπιφτέκια, ενώ στην πραγματικότητα είναι βετζετέριαν απομιμήσεις;


Σαν τα κωλοτρόλεϋ που μας πούλησαν οι ρώσοι. Ο χείμαρρος της βλακείας ξεκίνησε απ' τον αδάμ, μήπως αυτό ισχύει επειδή ο άλλος ο μαλάκας του 'κοψε ένα πλευρό; Μήπως το πλευρό ήταν πλευρό του εγκεφάλου;


Όλοι οι άνθρωποι είναι πουτάνοι, είπε ένας μπάι. Ο αντίστροφος ρατσισμός είναι δείγμα υπέρτατου κρετινισμού ή υπέρογκης ανασφάλειας; Ποιος προστάζει τον πάτερ φαμίλια, είναι ο ίδιος που παρατηρεί τους παρατηρητές;


Ποιος δεν κλάνει κάτω απ' το πάπλωμα για να ζεσταθεί το χειμώνα;
Γιατί η κούραση είναι αναπόφευκτο αποτέλεσμα κάθε επαναλαμβανόμενης διαδικασίας, ακόμα και του ύπνου;
Κοιμάσαι; Κοιμήθηκες; Περιμένω να πεθάνω.
Θα κοιμηθώ όταν θα πεθάνω.
Θα κοιμηθώ όταν θα πεθάνω; Σε ποιο κίνημα εντάχτηκα και γιατί δε μετράμε τα παγωτά πλέον; Κλείδωσα τον κόσμο σ' ένα πλαστικό κουτί και το κλειδί φαγώθηκε από ένα κράκεν. Με το κράκεν θα τρέφομαι για πάντα.


Κλείδωσα τον κόσμο σ' ένα πλαστικό κουτι αλλά το τραίνο ξεκίνησε, ακολούθησε το χείμαρρο κι αγόρασα ένα μπάσο. 100 ευρώ
boxhagener platz. Κελεπούρι μαγκαρία, deliver us.
Απογοητεύτηκες όχι περιμένω να πεθάνω ένα εκατομμύρριο μαλακίες κι ακόμα δεν ξυπνήσαμε ένα εκκαττομυριο μαλακίες κι ακόμα χύνουμε αποστειρωμένοι σα ράμφη καρκινοπαθών ορνιθόρυγχων βουτηγμένα σε σως βατόμουρο.


Ψιλικατζήδες εναντίον ζαχαροπλαστών, ναρκωτικά ναρκωτικά, ο χορός της χαράς του κλασμένου καταναλωτή και απάτες με τα λεφτά των φορολογουμένων. Πήγα και ήρθα μα προκοπή δε βρήκα. Χωρίς, λοιπόν, κανένα ίχνος διδακτισμού, θα αποπειραθώ πάραυτα να ισορροπήσω ένα νεράτζι σ' έναν πλανήτη και ιδού: το χόρτο τελείωσε, υποχρεώσεις επί υπωχρεόσεων υποχρεώσεις στο τετράγωνο, εννοώ ποιος χρειάζεται υποχρεώσεις; Λόου εν όρντερ, μπέιμπι. Ο όμηρος μαϊμού εναντίον του ακροατηρίου του εναντίον των ψιλικατζήδων εναντίον των ζαχαροπλαστών. Εναντίον αυτών που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους εναντίον του κακού φαγητού εναντίον της μπίχλας μέσα στο νύχι κάτω απ' το ψυγείο μέσα στη μπάλα του μπάσκετ χώμα παντού.
You and me against the world.


Εναντίον του aids. Υπέρ του καρκίνου. Σε φωταγωγημένες λεωφόρους λευχαιμίας και ακαταστασίας με σειρές της γενιάς mcgyver και transformers οδηγώντας αυτοκίνητα που δεν είναι αυτοκίνητα βγαλμένα κατευθείαν μεσ' απ' το πρώτο wipeout πίου πίου φωτεινές λωρίδες σαν τις λωρίδες του φορέματος του ιδανικού προέδρου των ηνωμένων πολιτειών. Χταπόδι κοκκινιστό με ζυμαρικά.


Η αναλογία της ταχύτητας και της ξοδευόμενης ενέργειας αυτού που περπατάει ως προς αυτόν που κάνει ποδήλατο ευνοεί σαφώς αυτόν που κάνει ποδήλατο σωματικά και ενεργειακά. Δεν ευνοεί όμως ταυτόχρονα και ηθικά αυτόν που περπατάει; Αφού το ίδιο το μουνόπανο διάλεξε να περπατήσει.


Τουλάχιστον 7 διαφορετικοί τρόποι να παίξεις βώλους είναι γνωστοί στον πολιτισμένο κόσμο. Οπότε στον απολίτιστο πρέπει να ξεπερνάνε τους 2345 στον κύβο επι πέντε κόμμα εννιά περίοδος. Κόμμα ε; Κάνατε κόμμα μουνάκια; Έκανε κόμμα η λέπρα με τη ραδιενέργεια κι ο πλανήτης γέμισε ραδιενεργά αυτιά παραπεταμένα ωσάν τζιβάνες. Οι τιμές πέσανε, αγοράζω, αγοράζω. Κανένας παροξυσμός δεν είναι ανούσιος, εκτός απ' τον παροξυσμό που θα τελειώσει όλους τους παροξυσμούς, τόσο απεχθής που πρέπει να τον βαφτίσουμε ανούσιο, για να αποκλείσουμε την πιθανή πραγμάτωσή του και να 'χουμε να πίνουμε μέχρι το 2103. Αν ζει κανείς σας τότε, φιλαρίνια, ας φτύσει στον τάφο μου κι εγώ θα κατουρήσω στα
corn flakes του. Του καριόλη. Άμα κατουρήσει, θα χέσω. Άμα χέσει, θα χύσω. Άμα χύσει, θα τεκνοποιήσω.
Αναδιατύπωση των επιθυμιών, αναλυση τους και εναπόθεσή τους στον πρωκτό του επιθυμόντος.
Τα ηλεκτρονικά παίγνια δύνανται να καταντήσουν εθισμός, όπως και οι καραμέλες με γεύση κανέλα, το σκούπισμα του δωματίου, η πρωκτική διείσδυση και ο ύπνος.

Που παίρνει τα παιδιά.

Πάω.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

agapi egw metraw ta pagwta. fetos efaga ena mexri twra. kai ekana miden (0) mpania sti thalassa.
kai i kourasi simvainei epeidi oi nees sindeseis metaksi twn nevrwnwn sou paliwsan. kai an kati einai palio kai omorfo legetai antika, kai oxi prwktiki dieisdisi.

4/27/07, 2:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

εναντίον της αγάπης.
κοιμήθηκες; κοιμάσαι; συγχρονισμένος μορφασμός αποστροφής.οχι τίποτα δεν είμαστε.απλά είμαστε.
εναντίον της γειτνίασης.
ονειρεύεσαι; ονειρεύτηκες; μεταθανάτιος συνθέτης ζωτικών ψευδαισθήσεων
ταν\ταν\τανταν(x2)
ερωτεύεσαι; ερωτεύτηκες;
ξυπνάμε και γυρνάμε πλάτη
ταν\τανταν\τανταν\τανταν

11/10/11, 1:12 PM  

Post a Comment

<< Home