Thursday, July 10, 2008

φεπτώβρης ή σ' ένα χωριό της νοτιοανατολικής ασίας

(παρουσιαστής : ) Έχουμε μαζί μας τον καθηγητή ξαβιέ, τον καθηγητή μόριαρτι και τον καθηγητή μαθηματικών και συγκριτικής θεωρίας πρώτων αριθμών στο γυμνάσιο μου στη μονμάρτη στο ένα πάνελ.

Στο άλλο φιλοξενούμε απόψε : το νίκο σαργκάνη, τον ήλιο και το λεονάρντο ντα βίντσι.

Ας ξεκινήσει το debate!

(σαργκάνης : ) αυτή η ερώτηση απευθύνεται στον κύριο μόριαρτι : τι ακριβώς σας κάνει να διαφοροποιείτε τον εαυτό σας από αυτούς τους ανθρώπους, ακόμα κι αν είναι νεκροί, πολτοποιημένοι από κομπρεσέρ με λάμα lightsaber αντί για κομπρεσέρ και έχουν ζήσει στο κάμπινγκ της αντιπάρου;

(ξαβιέ : ) βζζζ

(ήλιος : ) μα επιτέλους κύριε σαργκάνι, εγώ ήμουν η γκόμενα που της ξετυλιγόταν το ρούχο και εμφανιζόταν ο κώλος της σ' εκείνη τη διαφήμιση του μαρτίνι και τον είχες παίξει μικρός στο σπίτι του αντρέα.

(λεονάρντο : ) είμαι ο μόριαρτι

(μόριαρτι ) : είμαι ο μόριαρτι

εκείνη τη στιγμή ο λεονάρντο εμφανίζει ένα πιστόλι. σημαδεύει τον καθηγητή μου στο μέτωπο. όχι μια στιγμή, δεν είναι όπλο. είναι ένα μπουκέτο λουλούδια στη μούρη και αγώνες άλμπατρος εις μήκος. ένα ξαφνικό εναέριο φιλί του θανάτου και της ζωής στα μούτρα του κατεστημένου. ο αληθινός βασιλιάς γύρισε. χαρούμενες μέρες ξανάρχονται.

μπαμ! διαφημίσεις.

- αν θέλετε να μάθετε να γράφετε με το αριστερό χέρι, ελάτε στα φροντιστήρια του γάτου μου. προϋπόθεση : να είστε αριστερόχειρας

- πάρτε ένα μπουκάλι μπύρας και... βάλτε το στον κώλο σας.

μπλότσεμμπεργκ : η πρώτη μπύρα που λαμβάνεται πρωκτικώς

- μανώλης παπαϊωάννου : απ' όταν μου πήγες το μπάτζο. νέος δίσκος κυκλοφορεί επειδή ο μανώλης πέθανε (ικανοποιημένος ως νίτζα.)

- μπουμ! πίσω στο πρόγραμμα μας.


οπού τα πράγματα έχουν αρχίσει να δείχνουν άσχημα για το πρώτο πάνελ, όταν ο σαργκάνης σημείωσε, χεχεχε, τέρμα, με τη ερώτησή του : ποιος είναι ο μόνος μήνας που ξεκινάει με - φεβ-;

(ξαβιέ : ) i control you

(ήλιος : ) είμαι ο μόριαρτι

(μόριαρτι ) : είμαι ο μόριαρτι

(παρουσιαστής : ) και τώρα καν καν από το φίλο μας τον κάστορα και τους ποταμοφίλους του.

εμφανίζονται στη σκηνή ο σόνικ, ο μάρμας κι ο dark σαργκάνης και αρχίζουν να απαρνούνται βασικές αρχές του καιρού και του τόπου τους. ο σόνικ καυχιέται πως κάνει την καλύτερη ομελέτα κι ο μάρμας πως το γρασίδι του είναι το πιο πράσινο απ' όλα. ο dark σαργκάνης βάζει γκολ και το παιχνίδι είναι ένα ένα.

(παρουσιαστής : ) πίσω στο debate μας, με το λόγο στον mario.

(mario : ) ξεκίνησα την καριέρα μου με συμπρωταγωνιστικό ρόλο (ναι, με δύο ωμέγα) σε μια μεγάλη παραγωγή οπού ένας πίθηκας μου πέταγε βαρέλια. το ένα βαρέλι όμως είχε μερέντα κι έτσι πλούτισα στην κατηφόρα με το χρηματιστήριο αξιών καλκούτας. καπνίζω απ' τα δεκατρία μου και με αγαπάει ο κώστας σουπερίδης.

(σαργκάνης : ) αυτό το σακάκι σου πάει πολύ, παρουσιαστή!

(παρουσιαστής : ) ναι αλλά ξέρεις, χεχεχε, ξέρεις, χεχε, χεχεχε, ξέρεις, δε φοράω τίποτα από κάτω.

ξεραίνονται όλοι στα γέλια για περίπου τέσσερα λεπτά, με το λεονάρντο να λέει κάθε λίγο ατάκες όπως γελάει, τύπου "αχα, το μαλάκα" και "από κάτω, αχαχαχα". ο καθηγητής μου πεθαίνει και τον μεταφέρουν έξω από το στούντιο και προς το νεκροταφείο ο χάμφρεϊ μπόγκαρτ με εξάρτηση καζαμπλάνκα κι ο τύπος που έπαιζε τον λουί, τραβώντας τον απ' τις μασχάλες.

(ξαβιέ : ) i was transformed into onslaught

ξαφνικά, στο στούντιο εισβάλει το μοντέλο για τα κεφάλια της νήσου του πάσχα. κάθεται στο τραπέζι και κάτω απ' το φως, φανερώνεται πόσο δυσανάλογα μεγάλο είναι το κεφάλι του. βγάζει το κεφάλι του με μια απότομη κίνηση και αποκαλύπτεται πως είναι...







ο παρουσιαστής!!!1

(παρουσιατής : ) και τώρα, ένας λόγος απ' το σπόνσορά μας, http://www.johninlove.blogspot.com

(john : ) i m in love

πίσω στο πρόγραμμα, οι παρευρισκόμενοι έχουν στήσει ένα lan με τετραπύρηνους επεξεργαστές και παίζουν medal of honor : allied assault. ο μόριαρτι έχει αράξει στο sniperhouse της hunt και περιμένει, μαζί με τον κόμπρα κομάντερ που είναι leaned στο house ένα και τον boom man του στούντιο που είναι αλλεργικός στα φυτά του αγρού. περιμένουν για το σαργκάνη που έχει καμπερώσει στο δεύτερο κοντινό σπίτι των allies (όχι αυτό με την κάθετη σκάλα που όταν την ανεβαίνεις δε μπορείς να βαράς, το δεύτερο) και περιμένει μπας και θα σκάσει κανείς να "κάνει το μάγκα", όπως λέει χαρακτηριστικά. που και που peekάρει λίγο από τον πρώτο όροφο και μετά από αττοδευτεροόλεπτα εμφανίζεται μια τρύπα από σφαίρα του sniper του μόριαρτι η οποία βρίσκεται στο τέλος της νοητής ευθείας που συνέδεε την κάνη του διοπτροφόρου όπλου με το ακριβές κέντρο του μετώπου του νίκου σαργκάνη. ο οποίος, με δύο λεπτά στη διάθεσή του, αποφασίζει να εξαντλήσει όσο μπορεί την υπομονή των αντιπάλων του. ο αλλεργικός πεθαίνει προσπαθώντας να κάνει ένα stack. δύο με έναν τώρα, λοιπόν. κρύος ιδρώτας αρχίζει να τρέχει πίσω απ' τ' αυτιά, στα οποία έχουν μπει ψύλλοι μα και σπονδυλωτά. ο σαργκάνης peekάρει με τρόπο ενκευριστικό και τα νεύρα του μόριαρτι καταρρέουν.

(μόριαρτι : ) είμαι ο μόριαρτι.

ο σαργκάνης συνεχίζει να peekάρει και ο μόριαρτι ξεσπά.

(μόριαρτι : ) είμαι ο μόριαρτι...

ο σαργκάνης peekάρει ξανά, σ' αυτόν τον πιθανό τελευταίο γύρο αυτού του μεθυστικού ματς, μα ο μόριαρτι κάνει prefire και του τη φυτεύει. το πλήθος παραληρεί κι ο ήλιος φωνάζει στο σαργκάνι.

(ήλιος : ) σου είπα ρε μαλάκα, στη μπανιέρα, στη μπανιέρα!

ο σαργκάνης σκοτώνει τον ήλιο και σκοτάδι πέφτει στη γη. μαζί του σκοτώνει και τον αυτοκράτορα κόμπρα με δύο γροθιές στο συκώτι και μια κλωτσιά στα σωθικά. ο μόριαρτι αυτοκτονεί και πεθαίνει ο λεονάρντο. μόλις ο λεονάρντο ξεψυχά, γίνεται trigger το death contingency του και δισεκατομμύρια λεονάρντο και δύο σρέντερ αλώνουν τον κόσμο καβάλα σε τρικεράτωπες και άλλους δεινοσαύρους μα όχι μόνο. και σε θηλαστικά επίσης. μερικοί ρώσοι πίνουν βόντκα.

(σαργκάνης : ) πολύ ωραία η πούτσα σου, παρουσιαστή.

(παρουσιαστής : ) ευχαριστώ, βασίλη.

(κατερίνα λάσπα ή άλλο άτομο : ) φεπτώβρης.

6 Comments:

Blogger SteWIE said...

Ειμαι περηφανος που ειμαι κολλητο φιλαρακι μου. Φαντασου να ημουν εχθρος μου! Ακομη χειροτερα να μη με ηξερα!

7/10/08, 7:16 PM  
Anonymous Anonymous said...

epiko gamw to baboula to fani

7/10/08, 9:49 PM  
Blogger ntetzevou said...

"Στο δρομο" με τους : Σαργκανη,ξαβιε,λεοναρντο, dean, beavis (or butthead), Ηλιο, παρουσιαστη, κατερινα λασπα ισως και οχι.

7/11/08, 3:34 AM  
Blogger Paris said...

Peek αδερφέ!
Κατα τα άλλα τέλειο.

7/11/08, 10:48 AM  
Blogger Angelo said...

μαμάει! γράφω κι εγώ τέτοια. αν θες συνεργαζόμαστε στα κείμενα, κατακτούμε τον κόσμο μέχρι τέλος Απριλίου κι άμα βαρεθούμε, καίμε το καλαμποκάλευρο του 1985 (και κάτι δεύτερα) και ψάχνουμε για αναλφάβητες κάμπιες με σχεδιαστικές ατέλειες απ' τα σαρμπέκτα ρουρουρούμ τατσάι.

υ.γ: Το πρόσημο της υποτείνουσας δεν ανακαλεί υποχρεωτικά τη νύστα της γάτας Χορχέλμ όμως μπορεί ευχάριστα να συνοδέψει την πολυπλοκότητα της αυτοδιάγνωσης κι ας αφήσουμε να κρέμονται οι ερωδιοί στα πλέγματα, ουκέν4.

1/22/10, 3:31 PM  
Blogger Angelo said...

ξέχασα να φύγω αμέσως στη στροφή της άβουλης κρίσης του ενδεδειγμένου πρωτοπαράδεκτου αμφισημικού αριστερού κάποιου, αν δεχτούμε επιτυχώς ότι οι μάζες δεν ακολουθούν νομοτελειακές ρυθμίσεις καθολικών όρων, αλλά αντπαρέρχονται σαφώς τις τάσεις για ιδανική αποτελμάτωση της παρατήρησης του όγκου (συνήθως βουνό).

1/22/10, 3:35 PM  

Post a Comment

<< Home